سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه دانشی را پنهان کند، گویی نادان است . [امام علی علیه السلام]

دانلود کتاب مقدمه ای بر پرورش بوقلمون کلیک کنید

آموزش جوجه کشی و پرورش انواع پرندگان کلیک کنید

فیلم پرورش بوقلمون کلیک کنید

میزان سودآوری صنعت پرورش بوقلمون کلیک کنید

آموزش جوجه کشی بوقلمون کلیک کنید

مراحل پرورش بوقلمون کلیک کنید

 



آموزش پرورش بوقلمون کلیک کنید

فیلم پرورش بوقلمون به زبان فارسی کلیک کنید

پرورش بوقلمون گوشتی کلیک کنید

 

 
شنبه 94 فروردین 29 , ساعت 2:18 عصر

    پرورش جوجه مرغ در خانه,
    خرید و فروش بوقلمون و جوجه بوقلمون در مازندران,
    آموزش پرورش جوجه مرغ بومی در خانه,
    خرید جوجه مرغ برای پرورش در خانه,
    جوجه بوقلمون نژاد Hybrid جوجه بوقلمون نژاد Nicholas
    خرید جوجه بوقلمون در آ غ,
    جوجه بوقلمون در مشهد,

 

 

 

سیستم تهویه
تهویه اصلی ترین نیاز پرورشی بوده و برقراری یک سیستم تهویه مناسب بسیار حیاتی است.
به منظور افزایش رفاه و راندمان گله، کاهش بروز بیماری های تنفسی و حفظ روشنایی یکنواخت در سالن (بدون وجود غبار تیره کننده) باید تهویه ای مناسب را در سالن مهیا کرد.
طراحی و نصب هواکشها در سالن باید بطور اصولی و علمی انجام گیرد. تهویه مورد نیاز برای بوقلمون های تجاری، 5/7 متر مکعب/ساعت/کیلوگرم وزن زنده می باشد. کاهش این میزان تهویه باعث انباشتگی گازهای متابولیسمی نظیر آمونیاک و CO2 و همچنین افزایش گرد و غبار در سالن می شود که نهایتاً با ایجاد درگیری های تنفسی، چشمی ، پوستی و کاهش نوردهی مناسب، سبب کاهش راندمان گله و افزایش تلفات می گردد.
از طرفی میزان غیریکنواخت و بیش از حد تهویه باعث بروز کوران در سالن می گردد.
 
سیستم حرارتی
 گرمای محیط پرورش بر فعالیت های حیاتی و متابولیسمی بدن پرنده و میزان رشد، اشتها و سلامت گله تأثیر گذارده و در نتیجه تأمین حرارت مورد نیاز جهت حفظ رفاه گله ضروری می باشد. به منظور تأمین حرارت مطلوب در دوره پرورش باید منبع حرارتی مناسب برای سالنهای پرورش انتخاب شود. بدین جهت باید سیستمی انتخاب گردد که ضمن تأمین حرارت مطلوب و یکنواخت در سالن، باید با کمترین هزینه سوخت ، کمترین میزان آلودگی را دارا باشد.مادرهای مصنوعی گازسوز،لامپهای مادون قرمز وگرمکنهای درون سوز خارج سالنی از انواع منابع حرارتی برای پرورش بوقلمون می باشند.
ضمن تأمین دمای مناسب در سالن باید از افزیش حرارت و بروز استرس گرمایی نیز جلوگیری گردد.نشانه های افزایش دما در سالن عبارتند از:
-         له له زدن جوجه ها و زمین گیری (درازکشیدن روی بستر)
-         جستجوی جوجه ها برای یافتن نواحی خنک سالن
-         بروز ضایعات قلبی- عروقی و افزایش مرگ ناگهانی
با استفاده از خنک کننده های مکانیکی علاوه بر حفظ رطوبت مورد نیاز پرورش ، از بروز استرس گرمایی پیشگیری کرده و یا آن را کنترل نمود.
در ابتدای دوره پرورش و در زیر مادر گازسوز، دما باید بین 38 تا 40 درجه سانتی گراد بوده و به تدریج که از مرکز حلق فاصله گرفته می شود ، دما 31 تا 33 درجه در 30 سانتی متری لبه حلقه و 28 سانتیگراد در لبه حلقه پرورش می باشد. این دما در 3 روز اول دوره حفظ شده و به تدریج با افزایش سن، کاهش می یابد بطوریکه در پایان هفته اول به 35 درجه سانتیگراد می رسد. پس از آن هر هفته 5/2 درجه کاهش می یابد تا به دمای 20 تا 22 درجه سانتیگراد رسیده و تا انتهای دوره در این دما ثابت می ماند.


لیست کل یادداشت های این وبلاگ